Palvelumme.

Jokainen tarina ansaitsee tulla kuulluksi.

Me SunTarinalla ymmärrämme, että jokaisella on ainutlaatuinen ääni ja viesti. Tarjoamamme palvelut on suunniteltu tuomaan esiin juuri sinun parhaat puolesi. Olipa kyseessä henkilökohtainen tarinasi tai yrityksesi viesti, me autamme sinua jakamaan sen maailmalle.

Startti.

Katsotaan lähtötilanteesi ja minne haluat mennä.  Rakennetaan sen päälle mitä jo yrityksessäsi teet. Me toimimme ohjaajina, haastattelijoina, kuvaajina ja sparraajina videollesi.

(Hinnat alkaen 200€)

Stoorikamppis.

Me haastattelemme ja kuuntelemme, jotta sinä voit kertoa tarinasi. – Herätetään asiakkaasi 10:llä tai enemmällä videolla ja tehdään sinut näkyväksi sosiaalisessa mediassa. Kuuntelemme ymmärryksellä ja empatian kanssa. Haastatteluprosessimme on suunniteltu ottamaan selvää siitä mitä haluat jakaa. Käymme yhdessä läpi ajatuksesi ja kokemuksesi, jotta voimme aidosti vangita tarinasi.

(Hinnat alkaen 2000 €, 10+ videos)

Räätälöity tuotanto.

Räätälöity tuotanto heijastaa yrityksesi arvoja ja ainutlaatuista ääntäsi.

Me käsikirjoitamme pitäen mielessä sinun tarinasi ja äänesi. Käsikirjoittaessa me yhdistämme luovuutta ja tarkkuutta varmistaaksemme, että jokainen sana ja kohtaus kuvastaa persoonaasi ja viestisi voimaa.

(Hinnat alkaen 2500€)

Dokumentti.

Laadukas dokumenttituotanto kertoo tarinasi visuaalisesti vaikuttavalla tavalla. Tarinasi kehystetään käyttäen nykyaikaisia video- ja äänitystekniikoita. On kyse sitten henkilökuvavideosta tai yritysvideosta, me varmistamme että viimeistelty versio on tunteisiinvetoava.

(Hinnat alkaen 3000€)

Lisäpalvelut.

Jatkuvaa tukea ja levitystä.

Tarjoamme myös lisäpalveluita, kuten sisällön levittämistä eri kanavissa ja jatkuvaa tukea. Haluamme varmistaa, että viestisi saavuttaa mahdollisimman suuren yleisön ja että tarinasi resonoi kuulijoidensa kanssa.

Me tarjoamme myös livestriimausta ja monipuolista äänituotantoa. Kysy lisätietoa.

Räätälöi
tarinasi.

Oletko valmis kertomaan tarinasi?

Ota meihin yhteyttä, niin aloitetaan yhteinen matkamme.