Asiakastarinat.

Kuule tarinoita meidän kauttamme. Inspiroidu toisten kokemuksista.

Kuule tarinoita meidän kauttamme. Inspiroidu toisten kokemuksista.

Me uskomme, että paras tapa ymmärtää palvelumme arvo on kuulla suoraan heiltä, jotka ovat sen kokeneet. Tässä osiossa jaamme asiakkaidemme kokemuksia ja tarinoita, joita he ovat jakaneet kanssamme.

Asiakas: Power of Sun

Tarve:

Meitä pyydettiin luomaan hittimusiikkivideo yritykselle, joka tekee aurinkoenergiajärjestelmiä.

Kokemuksemme:

Taiteellisen sisällön luominen yritykselle on aina ilo, ja kaikki sujui loistavasti. Viimeinen versio on elähdyttävä hitti Power of Sunista!

Tarve:

Asiakkaamme halusi esitellä kaunista auditoriotaan videon muodossa. Teimme käsikirjoituksen ja saimme kuvata ja editoida videon, joka edustaa heidän asiakastarinaansa.

Eerika, Pripoli:

Hieno tyylikkäästi viimeistelty kokonaisuus. Itse pidän tässä eniten juuri videon tarinallisuudesta, jota toivoin, kun ensimmäisen kerran tapasimme.

Irrallisten palasten sijaan video luo aidon tarinan, jota on mielenkiintoista seurata. Se kasvaa, yllättää ja vakuuttaa.

Video luo Pripolista kuvan korkeatasoisena, kiinnostavana, dynaamisena ja modernina kumppanina. Juuri niitä fiiliksiä mitä kovasti toivoin.

Asiakas: Pripoli

Asiakas: OnniTV

Tarve:

Meitä pyydettiin kuvaamaan kahdeksan TV-jaksoa, jotka koostuivat Kirkkopuistossa Soi -tapahtuman konserteista sekä useita haastatteluja. Ohjelma esitettiin OnniTV-kanavalla.

Kokemuksemme:

Sopeutuminen erilaisiin rooleihin, kuten toimittajaksi, TV-kuvaajaksi, videoeditoijaksi ja käsikirjoittajaksi, oli mielenkiintoinen haaste, joka oli ilo päästä kokemaan.

Tarve:

Meitä pyydettiin dokumentoimaan musiikkivideon kuvaukset. Mukana oli iso tekijätiimi. Jurassic Parkinsonin laulaja sairastaa Parkinsonin tautia ja tämä video on dokumentti siitä, kuinka on mahdollista luoda taidetta olosuhteissa kuin olosuhteissa.

Työryhmän jäsen:

Valtavan suuret kiitokset ja hypet tästä teidän upeesta videosta, jonka katoin siis just ja siis mua sattuu poskipäihin kun mua hymyilyttää niin paljon. Tää on niin tärkee tää teidän video. Kiitos että teitte tällasen! Siis herranen aika! Te ootte ihan mielettömiä, niinku ihmisinä ja tekijöinä!

Asiakas: Jurassic Parkinson

Asiakas: KiraHukka

Tarve:

Paikallinen taiteilija KiraHukka halusi esitellä työtään videomuodossa. Autoimme häntä kuvaamalla hänestä videon ateljeessaan ja hän vastasi haastattelun aikana useisiin taiteilijauraansa koskeviin kysymyksiin. Videon taustamusiikki on tyyliltään hänen lempimusiikkiaan.

KiraHukka, taiteilija:

@kerrosuntarina teki musta aivan jäätävän upeen videon! Suuri kiitos heille mahtavasta työstä. Heidän kanssaan oli todella helppo työskennellä ja oli ilo tehdä tätä projektia. Suosittelen!🔥

Tarve:

Meitä pyydettiin kuvaamaan 16 lyhyempää kokonaisuutta televisioon. Pätkät sisälsivät haastatteluja, puheita sekä musiikkiesityksiä.

Kokemuksemme:

Kaikki oli sujuvaa tässä tuotannossa. Yhteistyö eri toimijoiden kanssa oli selkeää ja johdonmukaista.

Asiakas: OnniTV

Asiakas: Lenita Hagert

Tarve:

Meitä pyydettiin luomaan kuvitus jo äänitettyyn musiikkikappaleeseen. Laulu kertoo matkasta ja pienet videopätkät luovat visuaalisen tarinan kappaleen ympärille.

Räätälöi tarinasi.

Oletko valmis kertomaan tarinasi?

Ota meihin yhteyttä, niin aloitetaan yhteinen matkamme.