Portfolio.

Auditorio Pripoli-salin esittelyvideo

Tarve:

Asiakkaamme halusi esitellä kaunista auditoriotaan videon muodossa. Teimme käsikirjoituksen ja saimme kuvata ja editoida videon, joka edustaa heidän asiakastarinaansa.

Eerika, Pripoli:

Hieno tyylikkäästi viimeistelty kokonaisuus. Itse pidän tässä eniten juuri videon tarinallisuudesta, jota toivoin, kun ensimmäisen kerran tapasimme.

Irrallisten palasten sijaan video luo aidon tarinan, jota on mielenkiintoista seurata. Se kasvaa, yllättää ja vakuuttaa.

Video luo Pripolista kuvan korkeatasoisena, kiinnostavana, dynaamisena ja modernina kumppanina. Juuri niitä fiiliksiä mitä kovasti toivoin.

KiraHukan tarina

Tarve:

Paikallinen taiteilija KiraHukka halusi esitellä työtään videomuodossa. Autoimme häntä kuvaamalla hänestä videon ateljeessaan ja hän vastasi haastattelun aikana useisiin taiteilijauraansa koskeviin kysymyksiin. Videon taustamusiikki on tyyliltään hänen lempimusiikkiaan.

KiraHukka, taiteilija:

@kerrosuntarina teki musta aivan jäätävän upeen videon! Suuri kiitos heille mahtavasta työstä.

Heidän kanssaan oli todella helppo työskennellä ja oli ilo tehdä tätä projektia.

Suosittelen!🔥

Tuotantodokumentti: Jurassic Parkinson

Tarve:

Meitä pyydettiin dokumentoimaan musiikkivideon kuvaukset, joissa oli iso tekijätiimi. Jurassic Parkinsonin laulajalla on Parkinsonin tauti ja tämä video on dokumentti siitä, kuinka on mahdollista luoda taidetta olosuhteissa kuin olosuhteissa.

Tiimin jäsen:

Valtavan suuret kiitokset ja hypet tästä teidän upeesta videosta, jonka katoin siis just ja siis mua sattuu poskipäihin kun mua hymyilyttää niin paljon. Tää on niin tärkee tää teidän video. Kiitos että teitte tällasen! Siis herranen aika! Te ootte ihan mielettömiä, niinku ihmisinä ja tekijöinä!

Musiikkivideon kuvitus

Tarve: Meitä pyydettiin luomaan kuvitus jo äänitettyyn lauluun. Kappale kertoo matkasta ja pienet videopätkät luovat visuaalisen tarinan tämän ympärille.

Studio SunTarina

Juho ja Ronja Viitala, Uikunkuja 26, 28100 Pori

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä.

Lähetä meille sähköpostia! Voit myös soittaa tai laittaa viestiä WhatsAppissa alla olevaan numeroon.

Haluamme tutustua projektiisi ja vastaamme mielellämme kysymyksiin.